CoGitare 4 kwietnia 2024 o 10:14 +4 / 4 wygląda na prostszy sposób niż domowe pierogi.... Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T tymczasowylogin 4 kwietnia 2024 o 10:37 +2 / 2 @CoGitare pkt. 1 nie oparzyć się otwartym ogniem do podgrzewania formy do ciasta. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
pokos 4 kwietnia 2024 o 11:34 +3 / 5 @CoGitare . Robienie domowych pierogów też wygląda prosto, póki samemu się pierwszy raz nie spróbuje. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N Nighthawk7 4 kwietnia 2024 o 11:08 +4 / 4 Pytanie czy faktycznie są takie dobre czy tylko "fikuśnie" zrobione ;) Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P pawelusa74 4 kwietnia 2024 o 11:43 -1 / 3 To nie jest mieso na nasze pierogi. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N ninja1975 4 kwietnia 2024 o 18:15 +2 / 2 Za takie pierożki zapłacę 50 zeta, ale w Mielnie za tyle sprzedają frytki z mrożonki, pierogi z biedronki i parówki z diabeł-wie-czego. Taniej jest w hotelowych restauracjach niż w mieleńskich budach. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H hubertnnn 6 kwietnia 2024 o 18:59 0 / 0 Nie rozumiem problemu, wychodzi 10 sekund na pieroga, czyli 360 pierogów na godzinę, za minimalną krajową będzie to ok 8 groszy od pieroga robocizny. Odpowiedz Komentuj obrazkiem
wygląda na prostszy sposób niż domowe pierogi....
@CoGitare
pkt. 1 nie oparzyć się otwartym ogniem do podgrzewania formy do ciasta.
@CoGitare . Robienie domowych pierogów też wygląda prosto, póki samemu się pierwszy raz nie spróbuje.
Pytanie czy faktycznie są takie dobre czy tylko "fikuśnie" zrobione ;)
To nie jest mieso na nasze pierogi.
Za takie pierożki zapłacę 50 zeta, ale w Mielnie za tyle sprzedają frytki z mrożonki, pierogi z biedronki i parówki z diabeł-wie-czego. Taniej jest w hotelowych restauracjach niż w mieleńskich budach.
Nie rozumiem problemu, wychodzi 10 sekund na pieroga, czyli 360 pierogów na godzinę, za minimalną krajową będzie to ok 8 groszy od pieroga robocizny.