Demotywatory.pl

Pokaż panel
Szukaj

A potem zdziwieni, że dobre pierożki w zwykłej knajpie kosztują 50 zł

0:09

www.demotywatory.pl
+
348 355
-

Komentarze ⬇⬇


Komentarze


Dodaj nowy komentarz Zamknij Dodaj obrazek
avatar CoGitare
+4 / 4

wygląda na prostszy sposób niż domowe pierogi....

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
T tymczasowylogin
+2 / 2

@CoGitare
pkt. 1 nie oparzyć się otwartym ogniem do podgrzewania formy do ciasta.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
avatar pokos
+3 / 5

@CoGitare . Robienie domowych pierogów też wygląda prosto, póki samemu się pierwszy raz nie spróbuje.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N Nighthawk7
+4 / 4

Pytanie czy faktycznie są takie dobre czy tylko "fikuśnie" zrobione ;)

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
P pawelusa74
-1 / 3

To nie jest mieso na nasze pierogi.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
N ninja1975
+2 / 2

Za takie pierożki zapłacę 50 zeta, ale w Mielnie za tyle sprzedają frytki z mrożonki, pierogi z biedronki i parówki z diabeł-wie-czego. Taniej jest w hotelowych restauracjach niż w mieleńskich budach.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem
H hubertnnn
0 / 0

Nie rozumiem problemu, wychodzi 10 sekund na pieroga, czyli 360 pierogów na godzinę, za minimalną krajową będzie to ok 8 groszy od pieroga robocizny.

Odpowiedz Komentuj obrazkiem